BRENG JOUW BEDRIJF TOT LEVEN: INSPIREER JONG TALENT!

WS Hoe vertel je jongeren - mailing

Gratis workshop

Dinsdag 3 oktober | 9-12 uur | Eindhoven 

Leer in deze workshop hoe je een pakkend verhaal vertelt dat vmbo-leerlingen niet alleen begrijpt, maar ook inspireert. Ontdek hoe je hen kunt laten zien wat je doet en hoe je ze kunt helpen zichzelf al in jouw bedrijf te zien.

Ook laten we zien welke beelden de interesse van de jeugd wekken en gebruik deze in gastlessen op scholen, bedrijfsbezoeken, wervingsevenementen en zelfs op platforms zoals www.kiesjeplek.nl.

De bijeenkomst is interactief, waardoor deelnemers volop de gelegenheid krijgen om hun ervaringen en praktijkuitdagingen met elkaar te delen.

De workshop wordt verzorgd door Martha Hoebens van “Bedrijf in de Klas”.

Deze workshop wordt aangeboden door “Naar de juiste plek en is kosteloos voor bedrijven die geregistreerd staan op www.kiesjeplek.nl De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Wil je als bedrijf ook een aanbod doen aan vmbo-leerlingen op Kies je plek vul dan je gegevens in dan nemen we snel contact op.

Deze activiteit is een initiatief van de samenwerkende partijen uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle jongeren op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op www.naardejuisteplek.nl