OPLEIDING
Regionaal samenwerken voor effectieve begeleiding van jongeren

Share on print
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook
Doel Vind jij het ook een uitdaging om jongeren op een succesvolle manier te begeleiden in hun opleiding of op weg naar werk? Maken de bestaande systemen en belangen het vaak lastig om de jongeren écht centraal te stellen? In deze zesdaagse leergang ga je aan de hand van een gezamenlijk centraal thema samen met collega’s uit het werkveld aan de slag om de (loopbaan)begeleiding van (kwetsbare) jongeren te versterken.
Doelgroep De leergang is bedoeld voor professionals die regionaal willen werken aan het versterken van de (loopbaan)begeleiding van jongeren. Deze professionals willen zich graag verdiepen een gezamenlijk centraal thema en zijn voornemens op dit gebied écht wat te veranderen in de eigen organisatie en regio.
Programma

De leergang Regionaal samenwerken voor effectieve begeleiding van jongeren bestaat in principe uit zes dagdelen met de volgende inhoud: Kick-off, Masterclass ‘Jongeren en jouw professionele rol, Workshop ‘Begeleiding van loopbanen’, Een plan voor je eigen organisatie/werkveld, Pitchen en een Terugkomdag.

In de leergang kom je met andere deelnemers fysiek bij elkaar. Tussen de bijeenkomsten werk je aan huiswerkopdrachten (bijv. maken van een SWOT, opstellen actieplan, voorbereiden pitch.)
Mocht het voorkomen dat een deelnemer (tijdelijk) niet fysiek aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, dan is het ook mogelijk om online deel te nemen via de meeting-owl. Deze leergang kan in-company gegeven worden (on organisatie of regio).

Maatwerk in het programma is mogelijk om de leergang passend te maken aan de leervraag!

Meer informatie

Certificaat De opleiding wordt na deelname aan alle zes de dagdelen afgesloten met een certificaat.
Data Op aanvraag
Duur Zes dagdelen of maatwerk
Lestijd 09.00 – 13.00 uur (inclusief 30 minuten pauze)
Studiebelasting 40 uur of maatwerk
Groepsgrootte 12-15 personen. De opleiding gaat door bij minimaal 10 deelnemers.
Locatie n.t.b.
Kosten Bij zes dagdelen: 1.550 euro per deelnemer, btw is niet van toepassing. Binnen het
programma van Naar de juiste plek zijn er mogelijkheden voor een vergoeding van
deelname aan/organisatie van de leergang. Hiervoor kunt u contact opnemen met marloes.vandecamp@naardejuisteplek.nl
Aanmelden
Ik wil eerst meer informatie

<< Terug naar het overzicht