HOE VERTEL JE JONGEREN HET VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF?

WS Hoe vertel je jongeren - mailing

Gratis workshop

Donderdag 11 mei | 9-12 uur | Eindhoven 

Hoe vertel je het verhaal van jouw bedrijf aan leerlingen op zo’n manier dat het ze raakt? En met welke beelden bereik je ze het best? In deze workshop leer je het ‘goede verhaal’ te vertellen en het ‘beste beeld’ te tonen van de beroepen in jouw bedrijf. Dat kan je helpen bij gastlessen op scholen, schoolbezoeken aan je bedrijf of op wervingsevenementen. Maar je kunt straks ook beter scoren met de teksten en beelden op een website als www.kiesjeplek.nl, mogelijk de eerste kennismaking voor jongeren met jouw onderneming.

Tijdens de workshop krijg je handvatten voor dat verhaal. Hoe zorg je ervoor dat leerlingen snappen wat je doet? En dat ze zichzelf er al bijna zien rondlopen?

De bijeenkomst heeft een interactief karakter, dus er is alle ruimte voor de deelnemers om ervaringen uit te wisselen en uitdagingen uit de praktijk te delen.

Trainer: Martha Hoebens

Deze workshop wordt aangeboden door Brainport Development en is gratis voor begeleiders van jongeren uit het bedrijfsleven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland die jongeren een stageplek bieden en/of in dienst hebben. Bedrijven die deelnemen op www.kiesjeplek.nl krijgen voorrang bij aanmelding. De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro. Maximaal 15 deelnemers.

De workshop is op donderdag 11 mei van 9-12 uur. In de definitieve bevestiging volgen de adresgegevens van de locatie in Eindhoven. 

Deze activiteit is een initiatief van de samenwerkende partijen uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle jongeren op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op www.naardejuisteplek.nl