WE GAAN OP BERENJACHT

Berenjacht

Gratis workshop (fysiek)

Datum nader te bepalen| 9.30 – 15.30 uur | Cromvoirt

Vandaag ontwikkelen we slagkracht en een beregoede samenwerking om jongeren naar de juiste plek te begeleiden. We ontmoeten in ons dagelijks werk vaak heel wat ‘beren op de weg’. Dat zijn obstakels die anderen opwerpen of blokkades die we – ongewild – soms zelf creëren. Tijdens deze avontuurlijke workshop gaan we samen op jacht naar deze beren.

Vooraf brengen we het jachtgebied met de beren duidelijk in kaart via een gezamenlijke Zoomsessie. We delen dan vast de drempels die we zien om onze droom – goed begaanbare routes voor jongeren – te realiseren. De workshop zelf vindt buiten plaats. Trek dichte schoenen aan en kleren die tegen een stootje kunnen.

Tijdens deze workshop leer je onder meer:

  • ‘speelruimte’ te maken;
  • hoe je een sprong kunt wagen;
  • dat je samen meer kracht kunt maken;
  • hoe je ‘mistige’ situaties kunt omzetten in helder zicht.

Aan het eind van de dag hebben we heel wat beren geschoten. Je kunt de ‘buit’ meteen meenemen en de volgende dag al inzetten voor jouw doelgroep.

Voor deze workshop is ook een ‘incheck’ en ‘uitcheck’ gepland.

  • Digitale incheck: tussen 9.00-13.00 uur per 5 deelnemers +/- 1 uur.
  • Digitale uitcheck: tussen 9.00-13.00 uur (per 5 deelnemers +/- 1 uur).

Trainers: Bart Eigeman en José Dankers

 

Deze workshop is gratis voor begeleiders uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio Helmond-Peelland. De workshop vertegenwoordigt een waarde van 590 euro.

Datum workshop nader te bepalen van 9.30 – 15.30 uur. In de definitieve bevestiging volgen de adresgegevens van de locatie.

Maximaal 20 deelnemers

Deze activiteit is een initiatief van de samenwerkende partijen uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle jongeren op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op www.naardejuisteplek.nl