WIJS DE WEG MET HET MOTIVATIEKOMPAS

Training

Fysiek | 2 dagdelen | aanvang 28 september | 13.00 – 17.00 uur | Eindhoven 

Het MotivatieKompas helpt jongeren hun drijfveren te ontdekken in de zoektocht naar opleiding of werk. Als groepscoach wijs je jongeren de weg in het gebruik van dit instrument. In twee dagdelen word je opgeleid tot groepscoach MotivatieKompas. Je krijgt achtergrondinformatie over het juiste gebruik en stelt ook je eigen MotivatieKompas op om zo te ervaren hoe het werkt.

Na afronding van de 2 dagdelen ga je het motivatiekompas zelf toepassen in de school, het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Je draait dan mee in een traject met jongeren, onder begeleiding. Tevens krijg je intervisie als het een traject start. Het traject wordt afgesloten met een certificaat waarmee je het Motivatiekompas kunt implementeren in de school/organisatie.

Trainer: Ernest van Hezik

Deze training is gratis voor begeleiders uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. De training vertegenwoordigt een waarde van 590 euro.

De trainingen bestaat uit 2 dagdelen op de woensdagen 28 september en 12 oktober van 13.00 – 17.00 uur. In de definitieve bevestiging volgen de adresgegevens van de locatie.

Maximaal 12 deelnemers.

Inschrijving gesloten training is vol!