WIJS DE WEG MET HET MOTIVATIEKOMPAS

Training

Fysiek | 2 dagdelen | aanvang 14 maart | 13.00 – 17.00 uur | Eindhoven 

Het MotivatieKompas helpt jongeren hun drijfveren te ontdekken in de zoektocht naar opleiding of werk. Als groepscoach wijs je jongeren de weg in het gebruik van dit instrument. In twee dagdelen word je opgeleid tot groepscoach MotivatieKompas. Je krijgt achtergrondinformatie over het juiste gebruik en stelt ook je eigen MotivatieKompas op om zo te ervaren hoe het werkt.

Wil je het MotivatieKompas na deze 2 dagdelen zelf toepassen in de school, het bedrijf of de organisatie waar je werkt, dan kun je extra meedraaien in een traject met jongeren. Tevens is er de mogelijkheid om intervisie te krijgen als je een traject start.

Trainer: Ernest van Hezik

Deze training is gratis voor begeleiders uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. De training vertegenwoordigt een waarde van 590 euro.

De trainingen bestaat uit 2 dagdelen op de maandagen 14 en 21 maart van 13.00 -17.00 uur. In de definitieve bevestiging volgen de adresgegevens van de locatie.

Maximaal 8 deelnemers.

Inschrijving gesloten training is vol!

Deze activiteit is een initiatief van de samenwerkende partijen uit onderwijs, overheid en bedrijven in de regio’s Eindhoven-Kempenland en Helmond-Peelland. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle jongeren op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op www.naardejuisteplek.nl