MASTERCLASS: WAT MOTIVATIE ECHT IS ...

28 maart | masterclass 14-16 uur | netwerken 16-17 uur | Eindhoven

Motivatie is doorslaggevend in de opleiding van leerlingen; dat weten we allemaal. Maar hoe werkt het precies en hoe kun je de motivatie van jouw leerlingen vergroten? Dat leer je in deze masterclass van ervaringsdeskundige en remedial teacher Pauline Jonker van ‘Maak mij wat wijs!’

Sluit aan bij deze masterclass en ontdek op welke manieren je motivatie bij leerlingen (en misschien ook wel bij jezelf) kunt stimuleren. En welke positieve resultaten je daarmee kunt bereiken.

Over de trainer
Pauline, ooit die middelbare scholier die worstelde met plannen, concentratie, faalangst en motivatie onthult haar persoonlijke reis naar ontdekken hoe ze effectief kon leren. Als remedial teacher ontdekte ze het cruciale verband tussen motivatie en studievaardigheden.

Netwerken
Na de masterclass nodigen we je uit om samen te komen en te netwerken. Bespreek met elkaar waardoor je bent geïnspireerd en hoe je dit in de praktijk kan toepassen. Ontdek zo de gezamenlijke kracht van motivatie en deel je ervaringen.

De masterclass vertegenwoordigt een waarde van 95 euro, maar is gratis voor begeleiders uit het vmbo- en mbo-onderwijs in Zuidoost-Brabant. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers.
Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding; daarin wordt ook de locatie bekendgemaakt. Bij te veel aanmeldingen informeren we je tijdig dat je niet kunt deelnemen of op een wachtlijst wordt geplaatst. Wees er dus snel bij.

De masterclass is vol! Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via onderstaande knop.

Deze activiteit is een initiatief van het programma Naar de Juiste Plek; een samenwerking van scholen, bedrijven en gemeenten in Zuidoost-Brabant. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle leerlingen op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op www.naardejuisteplek.nl